Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

Trail Walking

Argon

Característiques

Referència 3556
Linia Mountain & Outdoor Line :: Trail Walking
Part superior Piel Serraje y Cordura® hidrófugos / Caucho sintético
Folro GORE-TEX® Extended Comfort
Forma Trail Tech 40
Palmilla Bestflex 2 / Flexible
Sola Vibram® Campos + EVA
Pes 770 grs / par (EUR 42)
Talla 39 / 47 EUR
Altres
Característiques
Atractiva i moderna mitja bota molt lleugera, amb la sensació de dur una sabatilles, però que així i tot proporciona suport i estabilitat gràcies a la canya i a la relativa rigidesa de la sola. Fabricada amb pell serrat i Cordura®, i introduïnt la nova sola Vibram® Campos amb mitja sola d’ EVA, Argon combina un confort i una lleugeresa extraordinària amb un nivell de rigidesa, estabilitat i gruix de sola major comparant amb altres models d’aquesta família. Per això, es distingeix com a una alternativa molt interessant per a senderistes actius i que també volen moure’s ocasionalment per terrenys més rocosos i exigents amb total seguretat.
L’ús de GORE-TEX® Extended Comfort, així com materials transpirables i hidròfugs garantitzen que es tracta d’una bota molt transpirable i al mateix temps impermeable, per tal de mantenir els peus eixuts i confortables.
Ideal per a activitats com senderisme, trekking lleuger, el Camí de Santiago i viatges d’aventura.