Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

High Mountain

Top Extreme Lite

Característiques

Referència 8060
Linia Mountain & Outdoor Line :: High Mountain
Part superior Kevlar® y Microtech Hidrófugos / Caucho
Folro GORE-TEX® Insulated Comfort (Botina de posar i treure)
Forma Europa H XW
Palmilla Bestflex FC+P® / Rígida
Sola Vibram® MontLite + EVA + TPU
Pes 2.185 grs/par (talla UK 8)
Talla UK 5 / 13
Altres
Característiques
  • Doble con Botín Extraíble
  • Easy-running & Quick-lock Lacing System
  • Part superior d'una sola peça
  • Llengüeta ajustable
  • Cinta llengüeta
  • Bandolera de goma
  • Elements reflectants
  • Ventilacions en la canya
La Top Extreme Lite –la tercera, totalment millorada i renovada generació del nostre famós concepte de bota doble –és una extraordinària i molt polivalent bota d’alta muntanya que destaca per oferir molt de calor i protecció contra els elements, essent també una bota de gran lleugeresa i confort.

Folrada amb Gore-Tex Insulated Comfort i esponja aïllant en el botí, combinat amb forro aïllant Thinsulate a la bota exterior, la converteix en una opció ideal tant per activitats d’escalada de varis dies com per expedicions d’alt nivell.

La part superior està feta de Kevlar, la qual cosa redueix considerablement el pes de la bota, mantenint una gran resistència a l’abrasió i al desgast.

La Top Extreme Lite ofereix una alternativa molt interessant a les botes de plàstic i botes extremes per expedicions gràcies a les seves altes prestacions quant a rigidesa, robustesa i alta protecció contra el fred i la humitat, combinat amb el seu gran confort, lleugeresa i llibertat de moviments. Gràcies a la seva gran versatilitat permet per això l’ús d’una sola bota durant pràcticament totes les fases d’una ascensió d’alt nivell, eliminant la necessitat de dur distints tipus de botes per diferents parts de l’expedició.