Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

Testimonios

Andy Hessberg and Waltraud Schulze
Andy Hessberg and Waltraud Schulze
Andy: N'Andy fa feina com a assessor per compte propi sobre temes de conservació de la natura i l'ecologisme, com a assessor d'expedicions i com a periodista de viatges. Produeix també menjar deshidratat per a expedicions. Al seu tems lliure participa en curses de bicicleta de llarga distància i li encanta treballar al seu gran jardí, on practica també l'apicultura.

Waltraud: Waltraud treballa com a investigador principal sobre la ciència dels vegetals i ajuda també a la preparació de menjar deshidratat per a expedicions. Al seu temps lliure, participa en curses de bicicleta de llarga distància i manté la web de l'equip. Junts, Andy i Waltraud fan expedicions en bicicleta i viatges de muntanyisme per regions remotes del món des de fa 12 anys.

Website: www.mountainbike-expedition-team.de
El nostre gran interès és explorar regions remotes del món, on poca gent hi ha estat abans. Estem especialment fascinats pels deserts, les altes muntanyes i pels Àrtics. Preferim viatjar en petites expedicions, usant la bicicleta per cobrir llargues distàncies i explorar muntanyes i zones desèrtiques caminant. La nostra filosofia de viatge és ser autònoms i autosuficients. Anys enrere hem explorat successivament regions com Grenlàndia, Mongòlia i Àfrica, sempre a l'hivern. Hem travessat el continent australià en bicicleta; hem fet 200 km. de manera completament autosuficient per l'àrida regió de la Península de Kamchatka i hem escalat muntanyes amb poca neu arreu del món. Més recentment, el nostre interès s'ha centrat a l'altiplà tibetà, on fa alguns anys realitzàrem llargues i extenuants expedicions, combinant l'alpinisme i la bicicleta. Durant les nostres expedicions recents per muntanyes inèdites de l'altiplà del Tibet vàrem fer marxes segures i resistents. Especialment i a mesura que hem anat incloent més i més l'escalada alpina al nostre ventall d'expedicions, les botes Top Trek Alpine de Bestard s'han convertit en la més fidel de les nostres companyies Vàrem estrenar les nostres Top Trek Alpine en els primers ascensos de les dues muntanyes de la meseta tibetana, on ens vàrem enfrontar al desafiament que suposen les grans altures i les temperatures fredes. El concepte de botes amb un botí interior extraïble mantingué els nostres peus calents en tot moment i el disseny general de la bota va fer molt més còmoda l'escalada. Gràcies a això, la nostra expedició fou un èxit en tots els sentits. Amb total seguretat, les Top Trek Alpine vendran amb nosaltres a la propera aventura!
Alfredo Fernández
Andreas Günther
Andy Hessberg and Waltraud Schulze
David Björkén
Herbert W.Heinrich
Javier Campos
José Manuel Fernandez
Juan José Haya Sancho
Kin Man Chung
Peter Askulv
Valerie Crespí-Green