Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar el servicio ofrecido. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso.
Consulta nuestra política de cookies para más detalles.
Hi esteu d'acord Més informació

Testimonios

David Björkén
David Björkén
Reside en: Suecia
Fotògraf de paisatges, nascut al nord de Suècia i des de nin immers en el món de la naturalesa i la muntanya. Gran esquiador, fou durant la seva joventut esquiador de Freestyle d'elit a nivell nacional. Inspirat pel gran fotògraf suec Sven Hörnell, inicià la seva feina fotogràfica durant el servei militar en una unitat d'elit d'un regiment de muntanya, fotografiant el món alpí de Suècia. Encara prefereix el nord del mateix país per a la seva feina, però tot i així també ha participat en expedicions fotogràfiques per muntanyes més llunyanes, com per exemple l'Himalaia. www.djb.se
Durant les meves activitats com a fotògraf de paisatges, faig sovint llargues travesses per terrenys molt complicats i en situacions meteorològiques molt adverses, tant a l'hivern com a l'estiu. Generalment faig rutes per la regió muntanyosa del nord extrem de Suècia - el darrer paisatge salvatge d'Europa - la principal característica del qual són les immenses extensions de terreny, lluny de qualsevol civilització, fet que m'exigeix que l'equipament que dugui sigui molt eficaç. A l'estiu vaig caminant i a l'hivern amb esquís de travessa. Durant els mesos d'estiu utilitzo les meves botes Bestard, pràcticament cada dia, tant per a rutes curtes per zones properes com per a llargues travesses per zones llunyanes. Després d'haver usat molts tipus de botes i marques diferents sense estar mai totalment satisfet, és quan vaig trobar la marca Bestard, que amb les seves botes em proporcionaren tot d'una aquesta sensació de confort, total subjecció, estabilitat, etc. que em permeteren gaudir completament de la meva feina. L'elecció d'unes botes és molt important per a la meva activitat com a fotògraf, i no puc fer cap excepció. Fotografia en combinació amb llargues travesses per terrenys complicats amb un equip pesat, significa unes altes exigències pel que fa al calçat. Si els meus peus sofreixen, la concentració en la fotografia també sofreix. Després d'haver usat la marca durant diversos anys només puc constatar que les seves botes compleixen sobradament les meves expectatives, i m'il·lusiona poder gaudir de properes aventures al costat de les meves botes Bestard.
Alfredo Fernández
Andreas Günther
Andy Hessberg and Waltraud Schulze
David Björkén
Herbert W.Heinrich
Javier Campos
José Manuel Fernandez
Juan José Haya Sancho
Kin Man Chung
Peter Askulv
Valerie Crespí-Green