HIDRO LINE

La nostra HIDROLINE presenta un concepte de calçat dissenyat i fabricat per donar un òptim rendiment en activitats d''esports d''aventura en ambients humits i per terrenys mullats i relliscosos, com ara barranquisme, espeleologia, ràfting, coasteering, trekkings per boscos tropicals, pesca amb mosca i similars.

Per això, disseny i materials han estat acuradament desenvolupats i seleccionats per complir amb els més exigents requisits pel que fa a:

ADHERÈNCIA: La sola Vibram® Best Idrogrip ofereix una adherència excel·lent tant sobre roca seca com sobre superfícies mullades i relliscoses, al mateix temps que no deixa marques sobre la roca.

RESISTÈNCIA: Acurada selecció de materials d''última generació i avanç tecnològic, per aconseguir màxima resistència al desgast per abrasió i per contacte permanent amb l''aigua.

CONFORT-PROTECCIÓ-SEGURETAT: El disseny d''aquests models en combinació amb la seva lleugeresa i tancament amb cordons proporciona màxima adaptació i subjecció al peu.

Això es tradueix en un alt nivell de confort, eficàcia i llibertat de moviments, aconseguint així unes òptimes prestacions que permeten utilitzar una única bota/sabatilla tant durant l''aproximació com durant l''activitat aquàtica.

Eficaç evacuació de l''aigua. Sistema de lligat segur. Tancament superior mitjançant polaina per evitar l''entrada de graveta o altres partícules durant l''activitat (0880-0882).

Botes i Sabatilles Hidro line per Barranquisme i Espeleología | BESTARD