CAÇA

La caça és, sens dubte, una activitat molt variada, i depenent del tipus de país, terreny i condicions meteorològiques, també canvien radicalment les necessitats de l''equip.

Per això, oferim una col·lecció amb botes molt diferents entre si, la qual cosa permet triar models que s''adaptin perfectament a cada situació i necessitat específica: el bosc nevat,la muntanya rocosa, el camp pla,etc ...

D''altra banda, hi ha un factor comú que no varia mai entre els nostres models, independentment del seu disseny o materials, i és la nostra llarga tradició de sempre tenir cura de cada detall i de mai deixar de cercar millores continues en aspectes comuns com confort, qualitat i nivell tècnic.

La suma de tots aquests esforços és la creació d''una bota realment funcional i fiable, que permet oblidar-se de tots els factors externs i no perdre la concentració en els moments més decisius.

Afegint que tots els models que incorporen la tecnologia GORE-TEX ® són impermeables i transpirables, i alguns fins i tot termoaïllats, resulten l''elecció ideal també per a guardes forestals i per a una gran varietat d''activitats a la natura i de temps lliure.

Botes i sabatilles de Caça | BESTARD

Hi ha 15 productes. |

15 Product(s)